BAGELS & BEANS AMSTERDAM RUYSCHSTRAAT

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 34 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bagels & Beans Amsterdam Ruyschstraat. Meer weten? Ontdek meer

9 aug 2022 om 18:52 Lekker Rijk belegd maar vind de broodjes soms wel keihard,en op een kant van het broodje roomkaas jammer
21 jun 2022 om 17:32 Lekker broodje met kip.
9 mei 2022 om 14:04 Bagel beenham heerlijk, alleen de bagel tosti vond ik wel erg triest, zat amper wat op, ik woon 10 min verder op en nog duurt het 1 uur voordat ze erzijn (ben hoog zwanger kan er niet na toe)
16 feb 2022 om 18:08 Heerlijk vers.
19 jan 2022 om 14:54 Afhaaltijd 12:45 uur, ik kreeg om 13:05 uur pas mijn broodje vanwege drukte
12 jan 2022 om 18:02 De juice was heerlijk, maar helaas had ik een ander broodje besteld dan die ik heb gekregen.
11 jan 2022 om 14:08 Super lekker! Voor de eerste keer de choco salted caramel fudge cake erbij besteld. Uiteraard óók een aanrader! Thanks!
19 dec 2021 om 13:50 De bagels waren zoals gewoonlijk weer heerlijk. Maar schandalige bezorging vanuit Thuisbezorgd. Het zou om 11:45 bezorgd moeten worden maar kreeg het pas 13:30 binnen. Niet fijn voor de ondernemer ook! Volgende x via Uber Eats!
20 nov 2021 om 20:46 Duurde bijna 2 uur voordat we het eten hadden terwijl er 35 min voor stond. Bizar dit.
25 okt 2021 om 16:06 Heb 2 bagels om 14.00 besteld en het werd pas om 15.35 bezorgd. Zou 20 min duren
4 okt 2021 om 19:09 Het eten was erg lekker! Bezorging duurde lang, dit was wel al aangegeven van te voren
3 okt 2021 om 15:34 Lekker eten. Alleen halve bestelling vergeten.